0251 - 296 310

Privacy statement

Wanneer u deze website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen. Funplaten respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Privacy support Als u inlichtingen wilt over deze privacy policy, kunt u contact met ons opnemen door het bovengenoemde correspondentie adres, telefoonnummer of e-mailadres te gebruiken.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden uw naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we in sommige gevallen gecontroleerd door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waarom u specifiek heeft gevraagd, dus wanneer u een bestelling bij ons doet of wanneer u uw gegevens aanpast. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding om uw gegevens op te slaan.

Identiteitsgegevens

Dit zijn gegevens die u invult tijdens het contactproces:

Achternaam
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mailadres
Telefoonnummer

U heeft recht op inzage en/of correctie van de opgeslagen persoonsgegevens. De bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw pakket. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Uw overige gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen we ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciele doeleinden.

De website van wittekentekenplaat.nl kunnen koppelingen bevatten die naar andere sites limken die niet onder het beheer van wittekentekenplaat.nl vallen en is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacy regels door de beheerders van de betreffende sites.

GOOGLE ANALYTICS Wittekentekenplaat.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Wittekentekenplaat.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Onze contactgegevens

Adres: Muiderslotweg 438 – 2026 BD Haarlem
Telefoon: 023 - 549 0 549
E-mailadres: info@wittekentekenplaat.nl

 

sinds 2005